Saobraćajna nesreća na putu Rumenka – Bački Petrovac

5218
Foto: 021

Na području Novog Sada dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše povređena, dok je novosadska Hitna pomoć izašla na teren kao ispomoć službi iz Bačkog Petrovca zbog udesa u kom su povređene tri osobe, piše portal „021“.


Ekipa novosadske Hitne pomoći izašla je na teren zbog udesa koji se dogodio na putu Rumenka – Bački Petrovac, a na poziv hitnih službi Bačkog Petrovca.

U udesu koji se dogodio na ovom putu ka Bačkom Petrovcu danas (29.01.) u 6:40 časova povređene su tri osobe. Dva pacijenta zbrinula je novosadska Hitna pomoć dok je jednog zbrinula Hitna pomoć iz Bačkog Petrovca. Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, oni su zbrinuli jednog pedesetrogodišnjaka i jednog pedesetdevetogodišnjaka.

[wonderplugin_slider id=64]

 

„Muškarac (53) je teško povređen, radi se o politraumi. Pacijent (59) je zadobio kontuziju grudnog koša i njegove povrede su na licu mesta ocenjene kao lakše. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, oba pacijenta su prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine“, navodi Ramović.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here