Zakoračite u dom iz snova u centru Bačke Palanke

NOVOGRADNJA: Budite među prvima koji će odabrati novi dom u zgradi jedinstvenog dizajna, sa fenomenalnim pogledom u centru Bačke Palanke.

8201

C&C System iz Bačke Palanke je građevinska firma kojoj je delatnost investiranje, izgradnja i prodaja stanova i lokala na području Bačke Palanke. Svi objekti će biti izgrađeni na osnovu odobrenja za izgradnju, sa svim potrebnim saglasnostima, sa svom potrebnom i urednom građevinskom dokumentacijom.


Trenutno su u prodaji stanovi u dve zgrade, koje se nalaze na sjajnim lokacijama, a vi imate mogućnost da kupite stanove u igradnji po veoma atraktivnim cenama.

Ne propustite odličnu priliku i već danas se informišite o usliovima prodaje.

Lokacija zgrade 1: Zgrada se nalazi u širem centru grada, na mirnoj lokaciji, povezana sa svim delovima grada i idealna je za savremen način stanovanja. Prekoputa zgrade je supermarket IDEA, a do centra grada se dolazi za dva minuta šetnje.

Ulica Jugoslovenske armije 71, Bačka Palanka, preko puta IDEA supermarketa.

Pogledajte lokaciju na mapi OVDE.

Stanovi se, u zavisnosti od lokacije i strukture, razlikuju po kvadraturi, okruženju, stilu, ceni, panoramskom pogledu, ali su im zajedničke visoka funkcionalnost i savršen komfor za vas i vašu porodicu.

Nova lokacija izgradnje , ulica Žarka Zrenjanina 56, Bačka Palanka, pored „Pizzeria Che“.

Prednosti ove lokacije su što vam je sve „na dohvat ruke“. Na samo pedesetak metara se nalazi sami centar grada. Toliko su udaljeni i Dom zdravlja, Gradska pošta, hipermarket, zelena pijaca, zgrada Opštine, Suda i ostalih važnih institucija u Bačkoj Palanci.

3 KOMENTARA

  1. O.U. Bačke Palanke izdala dozvolu da se izgrade silosi sa mešaonom žitarica u centru sela Pivnice , toliko o zločincima O.U.

  2. Па и усред Паланке је силос, што би тамо било боље.
    Узгред, у вези ових кућерака – шта је са архитектама данас? Болесни су, немају осећај за лепо, за склад? Испарила инспирација?

  3. Poštovani Mane, nije ta logika u redu. Ako je nama krava crkla, zašto mora i nekom drugom. S druge strane, taj silos u centru Bačke Palanke, u koji ja svakodnevno gledam iz kuće, imao je svoj puni smisao u ono doba kada se roba mogla otpremati železnicom. Prosto, došlo je do promene infrastrukture, te je taj betonski kolos tu gde je…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here