Besplatni preventivni pregledi u Domu zdravlja „Dr Mladen Stojanović“

3951

U subotu, 08.02.2020. godine sa početkom u 08.00 časova u Sportskoj ambulanti Doma zdravlja „Dr Mladen Stojanović“ Bačka Palanka obavljati besplatni preventivni pregledi pacijenata koji su imali akutni infarkt miokarda starosne dobi od 35 do 69 godina.


Pacijentima će se vršiti kontrole vitalnih i biohemijskih parametara (TT,TV, BMI, TA, Lipidni status, HbA1c, EKG). Obaviće se zdravstveno edukativni rad sa svakim pacijentom pri kojem će dobiti zdravstveno savetovanje i predlog mera lečenja.

[wonderplugin_slider id=26]

 

Preventivni pregled je potrebno prethodno zakazati, a zainteresovani građani to mogu učiniti u periodu od 03.02.2020. do 07.02.2020. godine (07.00-13.00 časova) u Upravi doma zdravlja (drugi sprat), kancelarija broj 58, Nemanja Radošević, koordinator Doma zdravlja „Dr Mladen Stojanović“ Bačka Palanka za Drugi projekat razvoja zdravstva Srbije.

Podrška za ostvarenje ovog projekta obezbeđena je kroz grantove za projekte u okviru „Drugog projekta razvoja zdravstva Srbije“ i „Dodatnog finansiranja za Drugi projekat razvoja zdravstva Srbije“, preko Vlade Republike Srbije, iz sredstava zajma Svetske banke.

[wonderplugin_slider id=67]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here