Posle pauze KK „Feniks“ ponovo na terenu

631
Foto: KK "Feniks"

Posle zimske pauze nastavljeno je takmičenje Košarkaškog saveza Vojvodine. KK „Feniks“ je prvog vikenda nastupio sa tri selekcije dok su tri bile slobodne.


Kadeti 2003. su dočekali ekipu KK „Srbobran“. Početak utakmice je protekao u veoma rastrzanoj igri obe ekipe, dominirale su odbrane. Do postizanja poena se dolazilo teško.

Ipak gosti se malo bolje snalaze i vode sa 14:11. U istom ritmu se nastavilo i u drugom periodu do rezultata 19:15 kada gostujući igrači uspevaju da pogode tri trojke preko ruke i na poluvreme odlaze za velikih 34:20. U nastavku je viđena igra iz prvog perioda, obe ekipe su igrale dobro u odbrani, koševi su ponovo postizani teško.

Igrači Feniksa pored svog truda nisu uspeli da smanje razliku. I u poslednjem periodu razlika je ostala ista, odbrana je na obe strane malo popustila. Viđeno je nekoliko poena više što nije uticalo na pobedu gostiju od 49:67.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Mlađi pioniri 2006.-2007. su dočekali ekipu KK „Joker“ iz Sombora. U prvoj utakmici posle pauze kod obe ekipe je viđena nesigurnost ali i želja da se pokažu u što boljem svetlu. Ipak se na početku bolje snalaze igrači Feniksa, igraju odličnu odbranu, ali ih nesigurnost u završnici košta većeg vodstva od 13:04.

U drugom delu igra je bila ravnopravna, domaćini su nekoliko puta povećavali prednost, a gosti su uspevali da smanje razliku na 23:14. Treći period ovog meča, i najbolja igra Feniksa odbrana je nastavila u istom ritmu. Nisu dozvolili gostima lake poene, popravili su realizaciju u napadu i u poslednji period ulaze za prednošću od 41:25. Na kraju ove utakmice igrači Feniksa se malo opuštaju, dozvoljavaju gostima da se razigraju, ali pobedu ne dovode u pitanje i pobeđuju sa 47:25.

Mlađi-pioniri 2008-2009 su dočekali ekipu KK „Srbobran“. U prvoj utakmici posle pauze igrači Feniksa su odigrali kao preslikanu utakmicu od svojih malo starijih drugara. Odlična odbarna tokom celog meča i puno promašaja u napadu. Od samog starta su vodili i dobili su svaku četvrtinu. Rezultat na samom kraju pokazuje sigurnu pobedu Feniksa od 47:28.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here