Ozbiljan kvar u sistemu toplovoda u Bačkoj Palanci

3
3811

BAČKA PALANKA: Povodom prestanka isporuke grejanja iz bačkopalanačke toplane „Partizan“ koji je rezultirao i velikim brojem dopisa zabrinutih građana koji su stigli u našu redakciju, kontaktirali smo rukovodioca toplane, gosp. Vladimira Žilajia, kako bi dobili zvanično obaveštenje.

„Desio se vrlo ozbiljan kvar na glavnom, najstarijem delu toplovoda. Obustavljeno je grejanje svim potrošačima iz kotlarnice Bloka „Partizan“. Trenutno se radi na iskopu i defektaži.

 

Nakon procene oštećenja i stanja cevovoda moći ćemo predvideti kada ćemo moći ponovo pokrenuti sistem. Moguće je da će otklanjanje kvara trajati i nekoliko dana, a eventualno uključenje izvesti u dve faze.

Trenutno su najugroženije: Kule A, B i C i Kralja Petra 15/4 i 5″ – za BAP VESTI izjavio je Vladimir Žilaji.

3 KOMENTARA

  1. Neka oni samo naplacuju 2500 u letnjem periodu a nece prstom da mrdnu i da promene najgore cevi. Svake godine ista prica. Pa te cevi se nece podmladiti same od sebe! Vazno je da imamo najskuplje grejanje na svetu. Raspisite tender pa neka dodje neka privatna firma da nas greje kad vec od vas vajde nema. Mozda se narod opameti pa prestane da placa taj harac.

  2. „Trenutno se radi na iskopu i defektaži.“ Покушао сам да сазнам шта значи „дефектажа“ али нисам успео.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here