Ne propustite ovaj vikend u pivnici TABUBU

0
940

BAČKA PALANKA: I ovog vikenda u pivnici „TABUBU“ u Bačkoj Palanci vas očekuju dve super svirke, mešavine pop roka i domaćih balada sa početkom u 21 čas. U petak i subotu opustite se uz pravu muzičku podlogu za uživanje u ukusima kraft piva.


Petak 21.02. – „Ispitni rok“  iz Novog Sada

Subota 22.02. – Lazar Panin iz Bačke Palanke

Tabubu svakako nudi nešto drugačije u našoj opštini.

U ovoj pivnici, tj. na njihovim točilicama, uvek ćete moći da pronađete piva Tabubu pivare kao i dva, po mišljenju vlasnika, najbolja komercijalna piva. Kao što ste navikli da pivnica ima uvek i gostujuće pivo. Ovog vikenda, kao naručeno za ljubitelje piva, u ponudi je crno kraft pivo sa ukusom čokolade i kafe

Ulaz je slobodan.

Rezervacije i info na broj: 065 24508 15

Više informacija i aktuelnosti vezane za Tabubu pivnicu možete naći na njihovom sajtu (tabubu.rs). Ukoliko želite da prvi budete informisani o novim svirkama i ponudi piva, zapratite njihovu Instagram stranicu ili Facebook stranicu.


TABUBU BREWERY je prva domaća pivara u Bačkoj Palanci. Nastala 2016. godine udruživanjem trojice kućnih pivara koju su svoju pasiju i ljubav pretočili u kraft pivo. Dugogodišnje iskustvo u pravljenju domaćeg piva doprinelo je sadašnjem kvalitetu i ukusu svih proizvoda TABUBU pivare.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here