Novo u turističkoj ponudi Bačke Palanke (VIDEO)

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka nastupa na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

5
3503
Foto: Printscreen/You tube

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka i ove godine, na samostalnom štandu, nastupa na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

Akcenat se stavlja na turističku ponudu Karađorđeva, ali i na još nekoliko vrednih novina.

 

 

5 KOMENTARA

  1. Napravite marinu za brodove na Dunavu da makar tim koridorom turisti mogu doci u grad kad smo vec bez mosta odseceni od autoputa. Setaliste od Bagera do Tikvare uz vodu, poplocajte centar grada, okrecite tih par zgrada u centru pa da zalicimo bar na nesto.

    • Tako je Shone. Palanka je u raspadnutom stanju. Dunav odnosi tlo sa Tikvare. Treba napraviti obaloutvrdu, posaditi drvece uz Dunav. Smeca i na tlu i po drvecu. Skinuli su i plocu sa spomenika Dunavu. Palanka ima nekoliko poznatih ljudi, kao sto je pok.arhitekta Palisaski, slikara Ajzenhuta, Uvalica,….dajte koju plocu i secanje na te ljude.

  2. Pridružujem se komentarima sa kojima sam saglasan. Bačkoj Palanci zaista treba sve navedeno. No, sve navedeno zahteva i poprilična finansijska ulaganja. Mogli bi, za početak, početi nešto što je mnogo jeftinije, a dramatično „bode oči“ svim građanima i gostima koji dođu u naš grad. Reč je o enormnim količinama razbacanog raznoraznog smeća u priobalju Dunava i Tikvare. Za neverovati su prizori koji swe mogu videti šetnjom kroz šumu na potezu od spomenika do ušća Dunava i kanala Bager, a zatim i povratnom stazom prema Bager plaži. Ne znam ko je za to nadležan , ali nije mu na čast nečinjenje posla za koji je odgovoran. Posebnu priču predstavljaju devastirane bandere sa osvetljenjem na Bentu, kao i kante za smeće… Ima toga još, ali nema mesta…

  3. Možda još samo jedno pitanje za nadležne: Jesenas su postavljene dve sasvim nove rampe, jedna na početku Benta kod spomenika, a druga na dvehiljadestotom metru, nakon mosta, kod vodne predvodnice. S obzirom da sam čest posetilac navedenog poteza, odgovorno tvrdim da nijedna nikada do sada nije bila zatvorena, a automobili uredno „špartaju“ navedenom džadom. Postavlja se pitanje svrsishodnosti utrošenog novca za nešto što ne radi? Čemu one služe?

  4. Slazem se sa svima ne znam kako neko od nadleznih ne skonta da uopste nije tesko kroz sumu od Tikvare do Bagera napraviti setaliste i time makar malo pribliziti grad Dunavu koji smo 65′ godine udaljili izgradnjom benta. Danas mi samo iz jednog pravca i ulice imamo izlaz na Dunav. Jel to grad na Dunavu? NE!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here