Prave ekipu za narednu sezonu

Fudbaleri „Orlova BP“ se pripremaju od 1. februara

0
1484

Fudbaleri „Orlova BP“ se pripremaju za prolećni deo prvenstva još od 1. februara. Podsećamo da se prvi tim Palančana ove sezone po prvi put takmiči u MFL Bačka Palanka gde su ove jeseni ostvarili sasvim solidne rezultate za debitanta.


U dvanaest odigranih utakmica su „Orlovi BP“ ostvarili po tri pobede i remija i šest poraza i zauzeli su deveto mesto sa 12 bodova.

Prema rečima trenera prvog tima „Orlova BP“ Ivana Beleca, pripreme se sprovode u Bačkoj Palanci i Karađorđevu.

– Imamo određenih promena u igračkom kadru ove zime. Napustio nas je samo Jarić koji je prešao u „Bački Hajduk“ u Bačko Novo Selo, a što se tiče dolazaka tu smo bili znatno aktivniji. Pojačali su nas Svetozar Maletin i David Fodora, omladinci „Krila Krajine“, zatim Nenad Jovicki iz „Budućnosti“ iz Paraga, a priključili su nam se i Lazin i Jelić.

– Ipak, najveće pojačanje za nas su svakako kadeti 2003. godište koje smo priključili prvom timu. To su Antonić, Prole i Bundalo. Sada u klubu imamo čak devet igrača od 16-17 godina koji predstavljaju budućnost kluba, kaže Ivan Belec.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Što se tiče ambicija kluba u prolećnom delu sezone, cilj „Orlova BP“ je uigravanje ekipe za naredno prvenstvo u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Bačka Palanka.

– Naš plan je da „Orlovi BP“ za dve sezone imaju prvi tim sačinjen od mladih igrača iz našeg omladinskog pogona. Za sada smo na dobrom putu da to i ostvarimo, dodaje Belec.

Palančani su 9. februara odigrali prijateljski meč sa ekipom „Budućnosti“ iz Gložana i pobedili sa 4:1. Do početka prolećnog dela prvenstva planiraju odigravanje još četiri kontrolna susreta sa ekipama „Neština“, „Budućnosti“ iz Paraga, „Bačkom“ iz Despotova i „Borcem“ iz Vizića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here