Kadeti Feniksa i dalje jedina neporažena ekipa

225

Selekcije KK „Feniks“ su minulog vikenda odigrale svoje takmičarske utakmice.

Kadeti (2005) su dočekli ekipu KK „Baskek ball“ iz Futoga. Već na samom startu su domaćini pokazali da su bolja i spremnija ekipa. Od samog starta su igrači Feniksa zaigrali dobro i agresivno u odbrani, pa su iz takve igre lako razvijali kontra napade i postizali poene. Iz minuta u minut prednost je rasla pa je konacan rezultat ovog meča bio 81: 58 za košarkaše Feniksa, koji su i dalje jedina neporažena ekipa.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Mlađi pioniri (2006-07) su gostovali u Apatinu ekipi KK „Dunav“. U duelu dve izjedanačene ekipe, odlučio je sam početak meča. Domaćini su stvorili prednost od sedam – osam poena. Ta prednost je oscilirala do kraja. Igrači Feniksa nikako nisu uspeli da preokrenu rezultat. Nekoliko puta su došli do izjednačenja, ali vise od toga nisu uspeli, pa su posle velike borbe poraženi sa 63:58.

Mlađi pioniri (2008) su dočekali ekipu KK „Petrovgrad“ iz Zrenjanina. Utakmica koja je trebala da odlučuje o prvom mestu na kraju takmičenja pripala je gostima. U prvom delu je vladala rezultatska klackalica, da bi u drugom periodu gosti napravili odlučujuću prednost koju su sigurnom igrom uspeli da održe do kraja meča. Konačan rezultat je 51: 36 u korist Petrovgrada koji ostaje na prvom mestu, a Feniks je trenuto treći.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here