Bačka Palanka: Zatvaraju se igraonice, frizerski saloni, kladionice…

Odluke Opštinskog štaba za vanredne situacije (ponedeljak 23.03.)

1
4638

BAČKA PALANKA: Opštinski štab za vanredne situacije opštine Bačka Palanka na svojoj 13. vanrednoj sednici održanoj danas (23.03.) donelo sledeće odluke:


Naređuje se zabrana rada svih objekata za zabavu i igru (igraonice), objekata za igre i sreću (kladionice i sl.), autoperionica, kao i kozmetičkih i frizerskih salona.

Naređuje se skraćenje radnog vremena svih pekara na teritoriji opštine Bačka Palanka do 15.00 časova, uz poštovanje svih drugih donetih naredbi.

Dozvoljava se vlasnicima pasa izlazak i šetnja kućnih ljubimaca tokom policijskog časa i to između 20.00 časova i 21.00 čas u trajanju od 20 minuta, na maksimalnoj udaljenosti od 200 metara od objekta u kom žive.

Naređuje se upravncima stambenih zajednica i profesionalnim upravnicima da u svojim stambenim zajednicama evidentiraju osobe starije od 65 godina i druge osobe kojima je potrebna pomoć u dostavljanju osnovnih životnih namirnica i drugih neophodnih sredstava i da za njih organizuju dostavu.

Naređuje se direktoru PU „Mladost“ Bačka Palanka da, za potrebe organizacije Crveni krst Bačka Palanka odmah stavi na raspolaganje kombi-vozilo kojim raspolaže PU „Mladost“ Bačka Palanka.

 

1 KOMENTAR

  1. Sve se skraćuje ili zabranjuje, a firme koje rade u proizvodnji (npr. bivši Sintelon) ne želi da zaustavi pogone. Uopšte im nije stalo do zdravlja radnika, iako tamo radi mnoštvo ljudi koji su pred penziju i žena koje su imale više operacija v toku života. Ni jedan proivod ne treba da bude važniji od ljudskog zdravlja!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here