Malo pozorište „Duško Radović“ poklanja bajke, radionice i predstave za decu

358
foto: http://www.malopozoriste.co.rs/

Malo pozorište „Duško Radović“ prilaže svoj doprinos vašem miru i razonodi u ovim izazovnim vremenima, pa svoj rad prebacuje u digitalni prostor! Svake nedelje će se, u tri termina, održavati poseban radiofonski, pozorišni i radioničarski program putem interneta, na njihovom YouTube каналу.

Sredom u 20:15h emisija pod nazivom „Bajka u 08:15“.

(repriza subota u 20:15h)

Malo pozorište će vašim najmlađim svake nedelje donositi novu bajku za slušanje. Prva bajka „Divlji labudovi“ Hansa Kristijana Andersena na programu je večeras, a čitaće je dobro poznati glas Vladislave Đorđević. Uz svaku bajku, dolaziće i propratni tekst o piscu, kompozitoru muzike, kao i samoj bajci, uz predloge kako da što zanimljivije i interaktivnije se uključite u slušanje bajke zajedno sa svojom decom.

Petkom u 17:00h video radionica „Napravi s Minom“

Sa Minom Miladinović imaćete priliku da zajedno sa svojom decom napravite figurice od papira. Uz Minu, deca će imati priliku da gledaju video radionicu origamija, japanske veštine pravljenja figurica od papira i oprobaju se u umetnsti origamija, što je odlična prilika da se kroz aktivni odmor i zajedničko istraživanje zbližite sa svojom decom.

Nedeljom u 12:00h predstava za decu

Svake nedelje malo pozorište „Duško Radović“ emitovaće snimak pozorišne predstave sa sadašnjeg ili nekadašnjeg repertoara. Ne morate vi u pozorište, ono dolazi kod vas. Ove nedelje možete da uživate uz „Strašne priče braće Grim“ u režiji Mika Gordona. Preporučeni uzrast za gledanje ove predstave je od 5 do 10 godina.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here