Nektar donirao pet miliona za testove za virus korona

Solidarnost i zajedništvo u ovom momentu su veoma važni, ističu u "Nektaru"

1910

Kompanija „Nektar“ pridružila se akciji i apelu Privredne komore Srbije i donirala pet miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku korona virusa.


Solidarnost i zajedništvo u ovom momentu su veoma važni, ističu u „Nektaru“.

– Donacijom kroz našu „Nije svejedno“ fondaciju, želimo da doprinesemo, u meri kojoj možemo, našem zdravstvenom sistemu u ovom trenutku koji je sad, kad vodimo bitku sa vremenom, presudan. Sad je momenat da svi damo svoj maksimum kako bismo iz ove bitke izašli kao pobednici – ističe direktor kompanije Nectar, Mihailo Janković.

 

Kompanija „Nektar“ će donacijom svojih proizvoda pomoći i volonterskim centrima širom Srbije koji ovih dana vredno asistiraju našim starijim sugrađanima, ali rade i na pakovanju i distribuiranju humanitarnih paketa ugroženim građanima u našoj zemlji, najavljuje direktor.

Zbog trenutne krize izazvane pandemijom korona virusa u kojoj se našao čitav svet, ali i tržišta na kojima posluje „Nektar grupa“, aktiviran je čitav niz mera kako bi se zaštitili pre svega zaposleni, ali i kako bi se obezbedio nesmetani proces proizvodnje i snabdevanja za sve potrošače. Svi zaposleni daju svoj maksimum uz sve mere predostrožnosti koje su podignute na najviši nivo, da proizvodnja uz najviše standarde kvaliteta, funkcioniše stabilno i bezbedno, kao i lanac snabdevanja, logistike i isporuke proizvoda, ističu iz ove društveno odgovorne kompanije.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here