Bačka Palanka: Kažnjen sa 180.000 dinara zbog kršenja policijskog časa

17395

BAČKA PALANKA: Od uvođenja policijskog časa u Srbiji, kao mere vanrednog stanja izazvanog korona virusom, ograničeno je kretanje svih građana, a sve u cilju sprečavanja zaraze.


Žitelji opštine Bačka Palanka se u načelu pridržavaju ovih mera, međutim ima i onih koji nisu poštovali ograničenje kretanja.

U četvrtak (02.04.) oko 18:30 časova, patrola policije PI Bačka Palanka u ulici Branka Bajića bb, kod benzinske pumpe „Avija“, zatekli su lica K.D. iz Bačke Palanke koji je postupao suprotno Naredbi o ograničenju i zabrani kretanja na teritoriji Srbije.

Pogledaj: Pokušaj krađe zaštitnih maski kod Čelareva

Prilikom službenog postupanja prema K.D., isti je negodovao rad i postupanje policijskih službenika i tom prilikom prijavljeni je vređao službenike pogrdnim i uvredljivim rečima.

[wonderplugin_slider id=94]

 

Prijavljeni K.D. je u skraćenom postupku doveden u Prekršajni sud u Bačkoj Palanci gde je saslušan, proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 180.000 dinara.

Vlada Srbije je juče pooštrila mere zabrane kretanja tako da policijski čas vikendom traje od subote u 13 časova do ponedeljka u 5 sati ujutru. Nova mera koja važi od sinoć takođe je da ne sme više od dvoje ljudi da se okupi na jednom mestu.

Pogledaj: Zabrana kretanja od subote u 13h do ponedeljka u 5h

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here