Kako će funkcionisati podela sredstva za dezinfekciju u Bačkoj Palanci?

6037
Foto: Ilustracija / Info Press

JKP „Komunalprojekt“ juče (03.04.) je krenuo sa podelom dezinfekcionog sredstva po svim mesnim zajednicama u opštini Bačka Palanka.


Svakoj mesnoj zajednici isporučena je cisterna, a građani mogu da uzmu maksimalno pet litara po osobi. Neophodno je da građani ponesu svoju ambalažu. U četiri mesne zajednice u Bačkoj Palanci građani su već juče mogli da preuzmu dezinfekciono sredstvo, a sa podelom se nastavlja od ponedeljka.

Na cisternama su postavljena upustva za korišćenje ovog sredstva.

Pogledaj: Podela dezinfekcionih sredstava građanima u opštini Bačka Palanka

Mesna zajednica „Bratstvo“

Cisterna sa sredstvom za dezinfekciju smeštena je u dvorište Mesne zajednice u Ulici 20. oktobar 64. Građani sredstvo mogu da preuzmu od ponedeljka do petka od 07:00 do 16:00 časova.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Mesna zajednica „Dunav“

Cisterna sa sredstvom za dezinfekciju smeštena je u dvorištu Mesne zajednice u ulici Ive Lole Ribara 25. Građani sredstvo mogu da preuzmu svakodnevno dok ne traje policijski čas. Od ponedeljka do petka ceo dan do 17:00 časova, i subotom do 13:00 časova.

Mesna zajednica „Centar“

Cisterna sa sredstvom za dezinfekciju smeštena je ispred kancelarija Mesne zajednice u ulici Cara Lazara 45. Građani sredstvo mogu da preuzmu svakodnevno dok ne traje policijski čas. Od ponedeljka do petka ceo dan do 17:00 časova, i subotom do 13:00 časova.

Mesna zajednica „Stari grad“

Cisterna sa sredstvom za dezinfekciju smeštena je na parkingu ispred Mesne zajednice u ulici Kralja Petra I 83. Građani sredstvo mogu da preuzmu svakodnevno dok ne traje policijski čas. Od ponedeljka do petka ceo dan do 17:00 časova, i subotom do 13:00 časova.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here