Više od 1,2 miliona zaraženo korona virusom u svetu, u Srbiji preminuo pripadnik MUP-a

584

U svetu je od virusa korona do sada obolelo više od milion i dvesta hiljada ljudi, preminulo je više od 64 hiljade, a ozdravilo 246 hiljada, prenosi sajt worldometers.

U Srbiji preminuo pripadnik MUP-a

Ministarstvo unutrašnjih poslova uputilo je danas najdublje izraze saučešća porodici Radovana Tijanića (58), pripadnika Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije MUP-a, koji je preminuo u KBC „Dragiša Mišović“ od posledica zarazom virusom korona.

„Reč je o nenadoknadivom gubitku za Ministarstvo unutrašnjih poslova. Radovan Tijanić je u našem timu bio poznat kao izuzetan profesionalac, požrtvovan radnik i veliki borac za informacionu bezbednost Srbije“, rekao je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Kako se navodi u saopštenju ministarstva, Tijanić je u Ministarstvu unutrašnjih poslova proveo ceo svoj radni vek, a tokom gotovo 34 godine rada obavljao je poslove logistike, policijskih evidencija, analitike i bio je zaposlen u Odeljenju Beograd Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije MUP-a.


Možda će Vas zanimati:

Šef Misije Srbije u UN iz Njujorka: Prognoze su kataklizmične

Preko 1.000 ljudi u samoizolaciji u opštini Bačka Palanka

Maske (ne)pomažu u prevenciji koronavirusa

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here