Viziri za medicinske radnike u Beočinu i Vrbasu

"Prijatelji" iz Bačke Palanke nastavljaju sa svojom humanom misijom

1009

Već smo pisali o grupi od petnaestak mladih ljudi iz Bačke Palanke, koji sebe nazivaju „Prijatelji“ i koji sami prave i doniraju zaštitne vizire.


Želeći da daju svoj doprinos u borbi protiv širenja korona virusa, ovi mladi humanisti su se organizovali, skupili novac i krenuli u izradu prvih vizira. Sve je počelo podelom u opštini Bačka Palanka, ali sada se njihova humana misija širi i na druge opštine i gradove u Srbiji.

Do sad su napravili i podelili veliki broj vizira, obezbedili medicinske radnike, farmaceute, negovatelje te i trgovce u marketima u Bačkoj Palanci, a njihovi viziri stigli su i do medicinskog osoblja u Beočinu i Vrbasu.

Našoj redakciji javile su se medicinske sestre iz Doma zdravlja „Beočin“ sa željom da se javno zahvale „Prijateljima“ iz Bačke Palanke.

[wonderplugin_slider id=10]

 

„Tražimo način da se javno zahvalimo grupi „Prijatelji“ iz Bačke Palanke, za poklonjene vizire i da učimo od ove mladosti kako se dobrota umnožava. Zahvalne medicinske sestre iz doma zdravlja Beočin: Vjerka, Marija, Nataša, Nadica, Maca, Mira, Minja, Dušanka i druge“.

Pored Beočina, medicinski radnici u bolnici u Vrbasu takođe su dobili zaštitne vizire ovih humanih i vrednih momaka.

Pogledaj: Prijatelji: „Nije važno ko smo, želimo samo da pomognemo“

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here