Suficit u opštinskoj kasi 257 miliona, najava rekonstrukcije pojedinih ulica

Sa sednice Opštinskog veća Opštine Bačka Palanka

996

BAČKA PALANKA: Na sednici Opštinskog veća održanoj u sredu (03.06.), između ostalog, usvojen je Predlog odluke o završnom računu Opštine Bačka Palanka za 2019. godinu.


U prethodnom periodu, ostvaren je suficit u opštinskoj kasi, oko 257 miliona dinara. Predsednik opštine Bačka Palanka kaže da će ovaj novac biti raspoređen kroz rebalans budžeta koji bi trebao biti usvojen na narednoj sednici Skupštine opštine Bačka Palanka.

[rev_slider alias=“delicija“][/rev_slider]

 

„Novac će biti raspoređen na neke nove investicije i za funkcionisanje javnih preduzeća i ustanova, kako bi nesmetano završili i 2020. godinu. U samom rebalansu morali smo da uvrstimo i mnoge pokrajinske i republičke investicije koje smo dobili od viših nivoa vlasti, a tu su i lokalne investicije – završetak Muzeja, rekonstrukcija i sanacija Njegoševe ulice i Ulice Gavrila Principa“, rekao je Šušnica.

On naglašava da će naredna sednica Skupštine biti poslednja u ovom mandatu, a da je na novom skupštinskom sazivu, koji će se formirati nakon izbora, da ukoliko bude potrebe, rade novi rebalans budžeta.

Pogledaj: Poljoprivrednici iz Silbaša i Despotova uz pokrajinske subvencije ostvaruju dobre rezultate (VIDEO)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here