U Bačkoj Palanci posle derbija Super liga na vidiku

618
Foto: Stojan Maleš

BAČKA PALANKA: OFK Bačka je u drebiju nadigrala Novi Pazar i načinila krupan korak ka mestu koje vodi u Super ligu Srbije. Posle prvih 45 minuta ništa nije nagoveštavalo da će gosti biti ispraćeni sa četiri gola u mreži. U tom periodu domaćin je proputio dva zicera, a Novopazarci su pogodili prečku. U nastavku, zbog isključenja Rubežića posao je Bačkopalančanima bio dodatno olakšan.

[rev_slider alias=“delicija“][/rev_slider]

 

– Tražio sam od igrača da ponovimo pristup igri iz prethodnog derbija protiv RFK Grafičara i momci su ispoštovali to što smo se dogovorili. Igrali smo u sistemu 4,2,3,1, malo agresivnije, sa većim pritiskom na zadnju liniju protivnika. Imali smo prilike u prvom, ali je i protivnik mogao da nas iznenadi. Isto smo krenuli i u drugih 45 minuta sa dva zicera, da bi mlađi Lukić asistirao za Đorđevića i naše vođstvo. Posle toga se utakmica otvorila i sve je bilo lakše pogotovu kada je rival ostao bez Rubežića. Odmah sam ubacio dva bočna igrača Ratkovića i strelca Velimira da bi dobili na svežini – objašnjava put do pobede trener Dejan Rađenović i ističe voljni momenat koji je bio konstantno prisutan kod njegovih igrača. Tražim da razmišljaju i da budu svoji na ovako značajnim utakmicama, gde se praktično rešava sudbina kluba. Na velikim mečevima možeš da postaneš veliki igrač – poručuje svojim momcima Rađenović.


Pogledaj: Nastavili sa treninzima


Vidi se da se publika u Bačkoj Palanci uželela fudbala i na stadionu je bilo prisutno oko hiljadu gledalaca. Navijači su zahtevni, traže od igrača da u svakom meču pruže maksimum i zato im je na kraju bilo izuzetno milo kada su doživeli ovacije na otvorenoj sceni.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here