Bačka spremna za duel sa Radničkim: Palančane bod vodi u elitu

701
foto: FK Bačka

Bačku Palanku već nekoliko dana drma fudbalska groznica, jer je ovdašnji prvoligaš samo na korak od povratka u Superligu.


Plavo-belima u današnjem, poslednjem kolu Prve lige, u meču sa Radničkim iz Pirota, nedostaje samo bod da overe plasman u elitu. Palančani su u nastavku prvenstva, do prekida zbog virusa, zabeležili dve pobede i remi i stigli do trećeg mesta na tabeli, uz to u ta tri meča nisu primili gol.

– Spremno smo ušli u nastavak prvenstva sa jasnim ciljem da se vratimo među naše najbolje klubove – kaže trener Dejan Rađenović. – Stigli smo na vrata elite, preostalo je da napravimo još samo jedan mali korak i verujem da ćemo u duelu sa Radničkim osvojiti taj bod i preskočiti i poslednju prepreku u hitanju ka cilju.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Ulazak besplatan

Za današnji meč između Bačke i Radničkog iz Pirota kapije Stadiona “Slavko Maletin – Vava” biće širom otvorene, neće se naplaćivati karte, pa se očekuju da će tribine biti dupke pune. Utakmica počinje u 17.30 sati.

Jesenas u Pirotu Radnički je slavio čak sa 3:0, što je ozbiljno upozorenje za Palančane.

– U Pirotu su nas potpuno nadigrali. Smatram da je Radnički po prikazanim igrama tokom prvenstva među šest najbonjih ekipa u ligi i jasno je da nam neće biti lako. Ali, igramo u Bačkoj Palanci, pred svojim navijačima, očekujemo pun stadion i verujem u naš uspeh – optimista je Rađenović.


Pogledaj: OFK Bačka: Turnir u čast Ljubomira Ćućuza – Ćuleta (VIDEO)


Atmosfera u timu Palančana je odlična, minulih nekoliko dana fudbaleri su dobro trenirali i s optimizmom očekuju duel sa Piroćancima. Očekuje se da će trener Rađenović ukazati poverenje timu koji je dobro igrao protiv Zemuna: Milojević, Tomović, Lukić, Pantić, Škorić, Ratković, Jovanović, Aleksić, Žakula, Đorđević, Dragačević.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here