Pobednik, „Lavovi – BP 98/99.“

U sportskoj hali „Tikvara“ održan prijateljski rukometni turnir

666

BAČKA PALANKA: Povodom završetka prvenstva u Super B rukometnoj ligi Srbije, u Sportskoj hali „Tikvara“, održan je prijateljski turnir na kome su učestvovali, „Lavovi – BP“, „Lavovi 98/99.“ i ekipa, „Bačka Palanka old stars“.

Na ovom takmičenju, najbolja je bila ekipa „Lavovi – BP 98/99.“ koja je zabeležila dve pobede. Mladi rukometaši bačkopalanačkog Super „B“ ligaša, savladali su „Lavove BP“ sa 19:9 (8:5), a ekipu „Bačka Palanka old stars“, pobedili su sa 21:20 (10:9). Ekipe su sa klupe kao treneri vodili, Radovan Karanović i Zdravko Perleta („Lavovi BP 98/99.“), Dragan Sudžum i Božidar Nadoveza („Bačka Palanka old stars“) i Slobodan Permoser („Bačka Palanka – Lavovi“).

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Pored velikog broja mladih igrča, na turniru su nastupili naši bivši i sadašnji reprezentativci, Marko Vujin, Bojan Beljanski, Živan Pešić, Marko Vignjević, zatim Marko Knežević, Marinko Kekezović, Branislav Knežević, Luka Karanović, Strahinja Petrović, Nikola Ćirović, Danilo Radović, Đorđe Stanojev, Marko Urošev i drugi.

Održavanje turnira inicirao je Slobodan Boba Permoser, trener „Lavova – BP“. Utakmice na ovom nezvaničnom takmičenju, vodile su sudije iz Crvenke, Aleksandar Vukčević i Milan Sliva.


Pogledaj: Tankosić pali motore Vojvodine

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here