Tankosić pali motore Vojvodine

1357
FK Vojvodina Tovariševo

TOVARIŠEVO: FK “Vojvodina” iz Tovariševa u sredu od 18:30 h na svom trening centru “Mile Vujin” započinje pripreme za novu sezonu u PFL “Sombor”.


Šef stručnog štaba Vladimir Tankosić će izvršiti prozivku i odraditi prvi trening za novu sezonu.

– Počinjemo polako sa radom. Na raspolaganju imamo dosta dobar igrački kadar i uz par “novajlija” osvežićemo ekipu i krenuti u pripremni period da se što bolje pripremimo za početak takmičenja u PFL “Sombor” gde su nam ambicije da napadnemo viši rang, tj Vojvođansku ligu. Napominje ambiciozni trener Tankosić i nastavlja…

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

– Prošlu sezonu završili smo takmičenje na deobi prvog mesta sa ekipom Hercegovca iz Gajdobre, ali zbog nastale situacije oko pandemije Covida-19 liga je prekinuta, te je Hercegovac ušao u viši rang takmičenja sa 41 osvojenim bodom koliko smo skupili i mi, ali zbog boljeg međusobnog susreta Hercegovac je otišao dalje iako zbog prekida prvenstva uzvratna utakmica u Tovariševu nije ni odigrana. Pojašnjava Vladimir sa setom u očima i glasu.

– Bilo kako bilo, mi smo svesni da u novo prvenstvo ulazimo kao jedni od favorita za najviši plasman, ali neće biti ni malo lako jer pored nas kandidaturu za napad na Vojvođansku ligu “Sever” najavili su i ekipe Stanišića i Budućnosti iz Paraga – u dahu govori Tankosić Vladimir, nekada vrhunski Superligaški golman, a sada uspešan trener.

Ekipi Vojvodine i treneru Tankosicu želimo srećan i uspešan početak priprema sa željom da im se ambicije i želje ostvare i od sezone 2021/2022. budu članovi Vojvođanske lige “Sever”.


Pogledaj: FK Hercegovac sređuje tribine stadiona u Gajdobri

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here