Nove mere u opštini Bački Petrovac

260
foto: www.turizambackipetrovac.rs

Vanredna sednica Opštinskog štaba za vanredne situacije Opštine Bački Petrovac održana je u sredu, 05.08.


Novom naredbom obavezno je nošenje maski u svim zatvorenim prostora i održavanje fizičke distance od minimalno 1,5 metar na otvorenom prostoru. Zabranjeno je okupljanje u zatvorenom i otvorenom prostoru više od 10 lica uz fizičku distancu od minimum 1,5 metar i uz odgovarajuće mere zaštite.

Radno vreme ugostiteljskih objekata i objekata za priređivanje igara za zabavu može se organizovati u periodu od 06:00 do 23:00 časa, a radno vreme trgovinskih i zanatskih radnji u periodu od 06:00 do 21:00 čas.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Privrednim subjektima koji obavljaju ugostiteljsku delatnost naređeno je da težište delatnosti usmere na otvoreni prostor odnosno baštu uz primenu odgovarajućih mera zaštite.

Rad javnih komunalnih preduzeća je pojačan u pogledu pranja i dezinfekcije u cilju obezbeđivanja zdravstvene bezbednosti građana opštine Bački Petrovac.

Na svim dečijim igralištima i teretanama na otvorenom naređeno je korišćenje zaštitnih maski i držanje distance od minimalno 1,5 metar.

Sve seoske slave, vašari i manifestacije su zabranjene, a rad kupališta je dozvoljen ali uz poštovanje svih mera zaštite.


Pogledaj: Kon: Predloženi skraćeni časovi u školama sa 15 učenika po odeljenju

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here