Počinje „Đinđuveraj“ – program i najava

0
2333
When:
20/05/2017 @ 10:00 – 16:30
2017-05-20T10:00:00+01:00
2017-05-20T16:30:00+01:00
Where:
Potez između pošte i "Erste" banke.

Sajam unikatno ručno rađenog nakita „Đinđuveraj“ održaće se u subotu, 13. maja s početkom u 10 časova, već tradicionalno u samom centru Bačke Palanke, na potezu između pošte i „Erste“ banke.


Na sajmu izlažu isključivo kreativci koji se bave ručnom izradom nakita, a prijave su trajale u prethodnih mesec dana.
„Ovog puta, ugostićemo oko 30 kreativaca koji nam dolaze mahom iz Novog Sada i Beograda, ali i Zrenjanina, Beočina, Kucure, Čelareva, Bačke Palanke. Na osnovu prijava koje su nam pristigle, a u čijim prilozima su i fotografije radova možemo reći da je ponuda, i ovog puta, izuzetno je šarolika. Tako da, biće tu nakita za svačiji ukus, kako mladih, tako i nešto starijih dama ali i za muškarce, da ne zaboravimo izostaviti – rekla je Tatjana Dančo, ispred organizacionog tima sajma.

Cene su takođe pristupačne, neke od komada možete nabaviti već za stotinu dinara, a cene generalno su, kao i sami unikatni komadi- šarolike, te će se naći ponešto za svačiji džep.

Jedan od prethodnih "Đinđuveraja"
Jedan od predhodnih Đinđuveraja

Kao i svakog puta Đinđuverajke su se potrudile da i ovog puta imaju izuzetno zanimljiv propratni sadržaj

Šta je još sve deo ovog sajamskog dana, otkrila je Tamara Jožić:
„Sajam je uvek na dobro poznatom mestu, i počinje u dobro poznato vreme, u 10 časova. Već u 11 sati gost naše šarene ulice biće poznati modni stilista Srđan Šveljo. Stilizovao je nebrojeno mnogo modnih stranica magazina  JOY, „Lepote i zdravlja“, „L officiel-a“. Bačkopalančani tog dana do 14 časova biće u prilici da budu deo Srđanove priče koja se zove REFRESH YOUR STYLE, a gde će on, upravo na licu mesta da bar na kratko uz pomoć dizajnerskih krpica koje donese, promeniti lični opis svih onih koji to budu želeli, a mi ćemo to fotografijom i ovekovečiti. Inače, pomenuta akcija REFRESH YOUR STYLE by Srđan Šveljo, već dugo je deo i Serbia Fashion Week-a“, kaže Tamara.

Srđan Šveljo
Srđan Šveljo je prilično svestran – radi kao modni urednik magazina Joy, kreator je sajta Urbanlook

„U popodnevnim časovima, tačnije u 17 sati, po prvi put na ulici u Bačkoj Palanci, imaćemo i stand ap komediju. Tom prilikom zasmejavaće nas Srđan Slijepčević, Nebojša Grujić i Marko Tobdžić. Kao i uvek, od nas nešto novo i drugačije i jako se radujemo i ovoj kreativnoj saradnji“, istakla je Tamara i dodala da očekuje dobar odziv sugrađana na svaki od događaja u okviru sajma, ali, dakako i na sam sajam.

Đinđuveraj
Tamara i Nevena

Manifestacija je i ovog puta celodnevna, tj, izlagačima je ostavljeno na slobodno da ostanu koliko žele, tako da druženje je zasigurno do predvečerja. Organizator ove manifestacije je Omladinski centar Bačka Palanka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here