SRUŠEN MIT!!! Muškarci otkrili kakve devojke su im neprivlačne!

474

Ako mislite da teškom šminkom, lažno preplanulim tenom i visokim platformama možete impresionirati muškarca, možda biste morale ponovo da razmislite. Novo istraživanje pokazuje da preterivanje sa šminkom i lažna preplanulost imaju suprotan efekat kod drugog pola!
Gotovo trećina ispitanih muškaraca izjavila je da im je lažni ten odbojan, a sličan broj kaže da ih teška šminka ne privlači. Odeća je, s druge strane, važna, jer 56 odsto muškaraca kaže da pažljivo odabrana odeća devojke s kojom izlaze pokazuje da se potrudila.
Ipak, pažljivo s modom: ekstremni stil je ubica strasti za četvrtinu ispitanika koji kažu da su im bile neprivlačne devojke koje su izgledale odeveno kao obožavateljke iz prvog reda na koncertu Lejdi Gage.
Moderna obuća pokazala se jednako nepopularnom: 25 odsto muškaraca prezire platforme, a ni ravne oksfordice nisu prošle bolje.
Klasični izgled prošao je najbolje, jer je čak 50 odsto muškaraca izjavilo da je mala crna haljina idealan izbor za izlazak, a 47 odsto njih voli uske pantalone i pripijenu košulju, kombinovanu s malo šminke i što prirodnijim izgledom.
Više od polovine muškaraca reklo je da im sviđa kad devojka s kojom izlaze nosi casual kombinaciju.

Izvor: mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here