Poginuo mladić iz Bačke Palanke

6554

U saobraćanoj nesreći u noći između nedelje i ponedeljka na putu Bačka Palanka – Čelarevo, poginuo je Mirko Maglovski (26) iz Bačke Palanke, dok je troje njegovih saputnika, maloletni D. K., D. K. i J. M., povređeno, i prevezeni su u Dečju bolnicu u Novom Sadu.

Nesreća se dogodila oko pola jedan posle ponoći u Ulici novosadski put 5, na pomenutom putu, na ulazu u Bačku Palanku. Po dosadašnjim saznanjima, M. M. je upravljajući “fijat unom” bačkopalanačkih registarskih oznaka, preticao “hjundai”, istih registarskih oznaka, za čijim je volanom bio M. B. (22) iz Bačke Palanke.

Prilikom kontakta sa “hjundaijem”, vozač “fijata” M. M. je sleteo sa kolovoza i udario u električni stub, i od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Troje njegovih saputnika su povređeni i prevezeni su u dečju bolnicu u Novom Sadu.

Dvojica maloletnika zadobila je teške povrede, dok je treća putnica u vozilu, takođe maloletna, posle ukazane lekarske pomoći puštena na kućno lečenje.

Od dvojice zadržanih u bolnici, jedan se zbog povrede glave nalazi na odeljenju neurohirurgije, dok su drugom konstatovane kontuzije stomaka i grudnog koša. Njihovo zdravstveno stanje je stabilno i nisu životno ugroženi.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here