Купите стан у изградњи на новој локацији у Бачкој Паланци

Не пропустите одличну прилику и већ данас се информишите о условима куповине стана. Контакт: 0658627377

18678

C&C System из Бачке Паланке је већ позната грађевинска фирма која се бави изградњом и продаја станова и локала на подручју Бачке Паланке. Поред неколико успешно реализованих пројеката, сада најављују још једну стамбену вишеспратницу (П+4) на одличној локацији. 


Оно што екслузивно најаваљују из C&C System-а је продаја станова у изградњи на локацији Иве Лоле Рибара 34 у Бачкој Паланци . 

Сада имате могућност да купите свој стан по промо ценама у новом стамбеном комплексу на новој локацији у Бачкој Паланци.

Тренутно су у понуди станови од 45, 61 и 84 м2. Сваки стан поседује паркинг место, док ће станарима на располагању бити расположиво пространо двориште. 

Локација нове стамбене вишеспратнице је изванредна.

Налази се у мирном делу Бачке Паланке, са брзим приступом свим главним локацијаама и свим потребним садржајима у близини.

Сада је право време да резервишете свој стан  новом стамбеном комплексу на адреси Иве Лоле Рибара 34. Не пропустите ову шансу да по изузетној цени купите стан и уживате у луксузу и удобности које пружа.

Контактирате их већ данас како бисте сазнали више о овом изванредном пројекту и резервисали свој стан по промо ценама.

Станови се, у зависности од локације и структуре, разликују по квадратури, окружењу, стилу, цени, панорамском погледу, али су им заједничке висока функционалност и савршен комфор за вас и вашу породицу.

Закорачите у дом из снова у центру Бачке Паланке

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here