Nova pobeda! Lavovi BP su i dalje jedina neporažena ekipa na tabeli!

907

U petak, 24.02.2017. u Bačkoj Palancije odigrana utakmica 14. kola Druge lige Srbije grupa Sever, u kojoj su se sastali domaća ekipa RK Lavovi BP i RK Budućnost iz Alibunara. U ovoj utakmici, kao i u većini utakmica u proteklom delu prvenstva nijednog momenta se nije postavljalo pitanje ko će pobediti, nego samo kolika će biti razlika na kraju u korist domaćina. Na kraju je bilo više nego ubedljivih RK Lavovi BP – RK Budućnost 54:30 (20:12).

Od početka pa do kraja utakmice domaća ekipa je diktirala tempo. Protivnik nije mogao trkački da parira Lavovima, što je rezultiralo mnoštvom “lakih“ golova iz kontranapada i polukontri. Golgeterskim učinkom su se istakli Đurković Aleksa i Čupković Vladimir, ali i cela ekipa zaslužuje čestitke za prikazanu igru. Treba istaći da na ovoj utakmici nije nastupao, ove sezone verovatno i najbolji igrač Lavova, Marko Vignjević. On je na treningu zadobio lakšu povredu, pa stručni štab nije želeo da rizikuje da se teže povredi na ovoj utakmici, kako bi spreman dočekao sledeću utakmicu u kojoj Lavove čeka mnogo teži posao.

Na ovoj utakmici za Lavove su nastupali: Okuka 2, Grubor 4, Đurković 22, Knežević. Mrakić 3, Urošev 2, Petrović , Bogdanović 3, Kosjer, Čupković 9, Ćirović, Petković, Radović 4, Prodanović 3, Puđa, Jović 2. Ekipu su vodili treneri Sudžum Dragan, Karanović Radovan i Permoser Slobodan.

Ovom pobedom Lavovi BP su i dalje jedina neporažena ekipa na tabeli. Idući vukend Lavovi BP idu u goste nezgodnoj ekipi RK Slavija u Novi Sad.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here