Za Vaš potpuni odmor i privatnost Villa „Alexandar 15“ je pravi izbor

Želite porodični odmor za vikend, druženje sa prijateljima uz roštilj, ili pak pravite privatnu zabavu ili devojačko veče? Villa Alexandar15 je idealna za tako nešto.

126

Želite odmor, komfor i uživanje u svakom smislu? Ova villa će vam to svakako pružiti.

U Bačkom Petrovcu nalazi se novo izgrađena jednospratna luksuzna villa sa velikim otvorenim bazenom za plivanje, hidromasažnom đakuzi kadom, saunom, privatnim parkingom i garažom, sa velikim dvorišnim prostorom i predivnim letnjikovcem koji je potpuno opremljen sa kuhinjom i zidanim roštiljem.

Pogodna za smeštaj do maksimalno osam odraslih osoba ili za boravak dve porodice, dvoje odraslih  sa dvoje dece. Villa „ALEXANDAR15“ je smeštena u luksuznom naselju “Sejke” u Bačkom Petrovcu na samo 2km od kompleksa AquaPark PATROLAND, u jako mirnom naseljenom delu ove varošice.


Villa se izdaje uvek u celosti, postoji mogućnost da gosti dođu sa prijateljima ili poznanicima, poslovnim partnerima ali villa se nikad ne izdaje dvema porodicama koje se ne poznaju.

Posetioci ove prelepe luksuzne kuće imaju na raspolaganju tri spavaće sobe, dva dnevna boravka , dva kupatila, balkon terasu i veliku terasu. Sve prostorije su klimatizovane i u celoj villi ima besplatan wifi. A za one sa posebnim potrebama obzebeđen je i skriveni sef i dečiji krevetac na rasklapanje.

Da su praktičnost i higijena na visokom nivou govori i kompletno opremljena kuhinja sa posuđem i setom za ručavanja, mašina za sudove. Redovno se menjaju peškiri i posteljina, a postoji usluga pranje i peglanje veša.


Ako ste rešili da se zabavite, ovaj objekat će vam garantovano to obezbediti. U dvorištu ville, na raspolaganju posetiocima je otvoreni bazen za plivanje (bazen je 10m sa 5m dubine 1.6m), zatvoreni đakuzi za 5 osoba, sauna za jednu osobu, veliki dvorištni prostor – travnjak za igru, letnjikovac sa kuhinjom, dečiji kutak na otvorenom, natkriveni letnji bar i sto za stoni tenis + pikado.

U toku letnjeg perioda kada je bazen u funkciji imate na raspolaganju letnje ležaljke, out door tuš pored bazena. Ako se pak odlučite za obilazak Bačkoj Petrovca ili rekreaciju u villi na raspolaganju imate muške i ženske biciklove.

Svaki kutak u dvorištu je idealan za uživanje uz dobru knjigu ili opuštanje uz prelep pogled. Za ljubitelje prirode na par metara se nalazi četinarski park pored kanala DTD.

Mi želimo da naš gost uvek ima određeni nivo privatnosti, mira i svog ličnog odmora.

SEZONSKI CENOVNIK
15.05. – 15.09.
4 odrasle osobe –120€
2 odrasle osobe + 2 dece – 120€
3 odrasle osobe + jedno dete – 120€
4 odrasle osobe + 4 dece – 150€
5 odraslih osoba + 3 dece – 150€
8 odraslih osoba – 200€

VANSEZONSKI CENOVNIK
16.09. – 14.05.

4 odrasle osobe –75€
2 odrasle osobe + 2 dece – 75€
3 odrasle osobe + jedno dete – 75€
4 odrasle osobe + 4 dece – 100€
5 odraslih osoba + 3 dece – 100€
8 odraslih osoba – 120€

Kontakt telefoni:

 +381 63 529 707

+381 63 898 8 492

+381 62 822 7980

Adresa

Hontianska br. 22, 21470 Bački Petrovac, Srbija

Rezervacije

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here