Važna pobeda Panonije za finalni turnir najboljih u Vojvodini

1201

OK „Klek“ – OK „Panonija“ 2:3

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici pionirskog prvenstva Vojvodine odbojkašice Panonije savladale su domaću ekipu OK „Klek“ rezultatom 3:2.

U veoma uzbudljivom meču, punom preokreta meču, odbojkašice Panonije su ostvarile veoma važnu pobedu na put ka finalnom turniru najboljih ekipa Vojvodine.
Prvi set je dobila domaća ekipa, da bi nešto kasnije Palančanke izjednačile na 1:1. U trećem setu, ekipa Panonije je vodila do 17. poena. Usledilo je opuštanje koje su iskoristile odbojkašice Kleka. U četvrtom setu Palančanke su se namučile ali u završnici dobijaju ga sa 25:23. Tada su i prelomile meč jer u 5. setu su protivniku dopustile samo 4 poena.
„Čestitam mojim odbojkašicama na zasluženoj pobedi. Sa Klekom su utakmice uvek veoma teške i neizvesne. Tako je bilo i ovaj put. Bili smo motivisani za igru, ali smo imali nepotrebnih padova u igri. Imali smo odličnu sredinu, prijem i raspoloženu za snažne smečeve Irinu Milanović. U četvrtak nas čeka još jedna teška utakmica sa njima“, posle meča je izjavio trener Panonije Stevan Nikolajević.
Revanš meč je u četvrtak u 19.30h u maloj sali SRC Tikvara. Pobednik iz ovog dvomeča će se plasirati na finalni turnir najboljih ekipa u Vojvodini.
Sastav Milanović, Đurković, Vojinović, Malivuk, Zelenović, Porobić,Galić, Kolbas, Zorić, Ninković, Radovanov, Dimitrić.
Seniorke:
U sklopu 18. kola, 2. lige Srbije, seniorke Panonije su juče u Futogu savladali ekipu Futog Westa rezultatom 3:1.
Dobrom igrom i poržtvovanošću Palančanke su došle do veoma važna 3 boda, koja ih učvršćuju na sredinu tabele.
U sledećem kolu seniorska ekipa Panonije dočekuje odličnu ekipu Voley Stars-a. Utakmica se igra u nedelju u 16.30h u SRC Tikvara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here