Dragan Ivanović blizu klupe Bačke

2187

OFK Bačka je ove sezone zadržala superligaški status, a u narednu takmičarsku godinu ulazi i sa većim ambicijama i, prema svemu sudeći, sa novim trenerom na klupi.


Zoranu Govedarici je pre nekoliko dana istekao ugovor sa klubom sa „Vave“, a novi trener Bačke biće Dragan Ivanović (47) koji se okvirno dogovorio sa predstavnicima ovog kluba, potvrđeno je Mondu iz više izvora.

Sve bi trebalo da bude rešeno do 1. juna, do kada bi Ivanović trebalo da reši neke stvari sa svojim prethodnim klubom Vojvodinom.

Dragan Ivanović je trenersko ime stekao u ČSK Čelarevu, selu koje je na desetak kilometara od Bačke Palanke, a nakon decenije rada u ovom klubu prošlog leta je stigao u Napredak sa kojim je „gurao“ do četvrte pozicije na superligaškoj tabeli.

Put je Ivanovića na zimu potom odveo u Vojvodinu, sa kojom je potpisao ugovor na pet godina, ali se zadržao svega stotinu dana pre nego što su se rastali početkom aprila.

OFK Bačka je ove godine bila debitant u Superligi, a Dragan Ivanović će biti treći stručnjak na klupi ovog tima u „elitnom“ rangu takmičenja posle Spasoja Jelačića i Zorana Govedarice.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here