Najveći uspeh bačkopalanačke muške odbojke za mlađe kategorije – OK Warriors

3466

APATIN: Prethodnog vikenda je održan međunarodni Street volley turnir Apatin 2017. na kome je učestvovalo 38 klubova sa 176 ekipa iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Učešće na ovom turniru je uzelo preko 1000 dece raznih uzrasta.

Ovo je bio drugi u nizu od šest turnira streetvolley karavana kroz Vojvodinu, koji ima status Prvenstva Vojvodine za mlađe kategorije, a u organizaciji je Odbojkaškog saveza Vojvodine i Odbojkaskog saveza Srbije. Pobednici svojih kategorija ovih 6 turnira, boriće se za titulu prvaka Vojvodine mlađih kategorija, na finalnom turniru koji se održava polovinom septembra u Novom Sadu.
Ovaj turnir u Apatinu su podržali podpredsednik olimpijskog komiteta Bogdan Obradović, predsednik Odbojkaskog saveza Petar Bogunović i potpredsednik Jovica Cvetković.

Na ovom turniru OK Warriors je ostvario fantastične rezultate 

Pravi podvig je napravila muška ekipa OK Warriors koja se takmičila u konkurenciji 2001-2002 osvojivši zlato, jer ekipu čine momci koji su mlađi od svojih protivnika (2002. i 2003. godište). To su: Nemanja Antić, Marko Jakovljević, Uroš Trivunović, Nemanja Kutanjac i Georgije Tronkolović.

Zlatnu medalju i plasman u završnicu Prvenstva Vojvodine osvojila je i ekipa OK Warriors-a u konkurenciji 2005. godište i mlađi. Ovu ekipu su pretstavljali: Boris Radman, Ivan Palalić, Sergej Dejanović, Viktor Puškić i Novo Vujković.

Treće mesto osvojila je ekipa OK Warriors-a u konkurenciji dečaka 2003/2004.

Sjajne su bile i devojčice 2003. godište koje su osvojile treće mesto.

Pojedinačna priznanja za odbojkaše OK Warriors-a

Za najboljeg blokera u konkurenciji 2002. izabran je Marko Jakovljević, dok je za najboljeg smečera izabran takođe član muške pionirkske ekipe OK Warriors-a Nemanja Antić.

Za najboljeg smečera u kategoriji 2003. izabran je Uroš Trivunović.

Za najboljeg primača u konkurenciji 2005. i mlađi, izabran je Boris Radman, dok je za najboljeg servera izabran Sergej Dejanović.


Narednog vikenda odbojkaši OK Warriors-a se sele na domaći teren u Bačku Palanku, i pozivaju navijače i prijatelje kluba da dođu i podrže dečake i devojčice u subotu 3. juna u centru grada. Početak je zakazan za 9 časova.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here