Trenutni radovi i planovi Komunalprojekta za 2017.

1395

BAČKA PALANKA: Komunalprojekt obaveštava građane o aktivnostima i radovima koji su trenutno u toku, kao i planovima za 2017. godinu.

U toku su radovi u gradu, ali i u naseljenim mestima opštine Bačka Palanka.

Bunar u Silbašu

Silbaš

Ovih dana završava se novi bunar u Silbašu, čija je vrednost oko 15 miliona dinara. Ovom investicijom Silbaš dobija stabilizovano vodosnabdevanje.

Parage

Degazator u Paragama je u fazi postavljanja i završetak radova se očekuje u toku sledeće nedelje.

Obrovac

Takođe se intenzivno radi na bunaru u Obrovcu, tačnije završava se bunarski šaht, a kada se završe radovi Obrovac će imati pojačan kapacitet i stabilno vodosnabdevanje.

Naseljena mesta – eko-česme

Nedavno su završene i reparacije eko česmi, tako da su sada sve eko-česme u naseljenim mestima u funkciji.

Čelarevo – plan

U toku je izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju vodovodne mreže u Čelarevu u ulici Ive Lole Ribara u dužini od 800 metara.

Despotovo – plan

U planu su i radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Despotovu u dužini od 1,5 kilometar.

Rekonstrukcija

Bačka Palanka (Cara Lazara, Svetozara Miletića)

Rekonstrukcija vodovodne mreže u ulici Cara Lazara u dužini od 1 kilometra se bliži kraju, dok se priprema teren za rekonstrukciju u ulici Svetozara Miletića u dužini od 580 metara.

Bačka Palanka – plan (Čelarevska i Starogradska)

U Čelarevskoj ulici, kao i u Starogradskoj treba da otpočnu radovi, takođe, na rekonstrukciji vodovodne mreže ukupne dužine oko 300 metara.

Bačka Palanka – plan (naselje Čerga)

Na osnovu projekta Opštine Bačka Palanka, a u saradnji sa istom, u romskom naselju Čerga treba da otpočne izgradnja kanalizacione i vodovodne mreže.

Bačka Palanka – plan (Šafarikova)

U Šafarikovoj ulici ka Bagremari radiće se dogradnja kanalizacione mreže u dužini od oko 300 metara i na taj način rešiće se problem otpadnih voda objekata u Bagremari.

„Nabrojani radovi su samo deo onoga što JKP „Komunalprojekt“ ima u planu za 2017. godinu, a ovim radovima želimo da unapredimo poslovanje, smanjimo gubitke na mreži, ali pre svega da sa našim korisnicima ostvarimo bolju saradnju i da im pružimo najbolju uslugu“- navode u saopštenju iz ove ustanove.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here