Šesta po redu „Crno-bela noć“ u Obrovcu

2452

OBROVAC: Dana 24.06.2017 godine u velikoj sali Doma kulture u Obrovcu održana je šesta po redu „Crno-bela noć“. Posle završene školske godine navijači Partizana okupljaju se i zajedno sa svojim najmlađim navijačima organizuju „Crno-belu noć“.

Ove godine na taj način su obeležili duplu krunu u 2017. godini – državno prvenstvo i kup. U prelepo ukrašenoj sali zastavama Partizana i fotografijama fudbalskih legendi, goste je pozdravio jedan od mladih članova navijača Partizana, Saša Ramić. Istaknuto je da je Partizan zajedno sa Seltikom i Rijekom jedini klub koji je osvojio duplu krunu u Evropi.

Treba istaći da je na ovoj priredbi svake godine sve više mladih navijača 5-14 godina. Povodom održavanja „Crno-bele noći“ o ovom sportsko-kulturnom događaju priča se i razgovara, pre i posle održavanja. Deca su uključena u program koji se izvodio, posebno u pevanju pesama o Partizanu. Zaista je bilo lepo navijačima jer su skoro svi, i mlađi i stariji, bili obučeni u dresove Partizana.

Na „Crno-beloj noći“ u Obrovcu bili su zapaženi i gosti iz Beograda, Bačke Palanke, Vrbasa, Tovariševa, Bača, Novog Sada i Kaća. Svi sa ovog skupa nose najpozitivnije utiske. Uz pesmu i muziku navijača ostalo se do kasno u noć.

Zanimljivo je istaći da Mirko Glamočanin svake godine planira dolazak iz Nemačke da bi prisustvovao ovoj proslavi. Bogatu trpezu posebno su ukrasila peciva i pite, posebno zeljanica i krompiruša za koje su zaslužne Mira Pešut, Anđa Kozomora i Sanja Kopanja. Veliki trud u pripremi i organizaciji ove manifestacije dali su Dušan Kolar, Draško Mikica i Kopanja – Pižon, a punu pomoć je pružila i pekara Radićanin.

Na kraju ove svečanosti istaknuto je zadovoljstvo organizacijom „Crno bele noći“, uz napomenu da se sledeće godine ponovo sastanemo u još većem broju. Svečanost je završena zajedničkom pesmom svih prisutnih „Volim Partizan“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here