Počele pripreme OK Panonija za predstojeću sezonu

985

BAČKA PALANKA: Nakon gotovo dvomesečne pauze odbojkašice Panonije su 7. avgusta počele pripreme za novu predstojeću sezonu.

Pripreme se održavaju na otvorenim terenima SRC Tikvara i to svakog dana po 2 treninga.
Bez obzira, što su velike vrućine, odbojkašice Panonije, jedva su dočekale početak priprema. U prvoj fazi, radi se na bazičnim pripremama. U drugoj fazi radiće se na tehnici i taktici,a nakon toga ċe se krenuti sa pripremnim utakmicama.

Ono što je novina u klubu, Stevan Nikolajević neće više biti trener seniorske ekipe. Novi trener biće Nataša Borki, odbojkašica sa velikim superligaškim i međunarodnim iskustvom.
Stevan Nikolajević,nastaviće da trenira pionirke. Što se igračkog kadra tiče, Irina Milanović je prešla u superligašku ekipu Jedinstvo iz Stare Pazove, zvaničnog prvaka Srbije.

„U novoj sezoni 2. lige Srbije, postavili smo realan cilj,a to je ostanak u ligi. Imamo ubedljivo najmlađu ekipu u ovom takmičenju, tako da nam neće biti lako ostvariti taj cilj. Obzirom, da sam prošlu sezonu igrala za Panoniju, to su odlične odbojkašice i mislim da ćemo zajedno ostvariti cilj, naravno uz mnogo rada.“ – izjavila je Nataše Borki.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here