Počinje Zlatni kotlić: Prijavite se za kuvanje riblje čorbe

Prijavite se za kuvanje kotlića, možda je baš vaš Zlatan.

3317

U subotu, 16.09.2017. godine, na čardi Florida, u Polojskoj šumi u Bačkoj Palanci održače se Takmičenje u kuvanju riblje čorbe. Ovu manifestaciju organizuje Turistička organizacija opštine Bačka Palanka, uz pokoroviteljstvo Opštine Bačka Palanka.


Ovo je već tradicionalni događaj koji se godinama unazad organizuje u Bačkoj Palanci i dovodi veliki broj gostiju i takmičara kako bi se oprobali u kuvanju riblje čorbe.

Manifestacija počinje u 10 časova, kada se upisuju i registruju prijavljeni takmičari, dok je u 11 časova svečano otvaranje manifestacije. Pola sata nakon otvaranja kreće priprema i kuvanje ribljih čorbi.

U 13 časova je ocenjivanje i predaja uzoraka čorbi žiriju, dok će se oko 15 časova već znati pobednici. Sve posetioce očekuje dobra zabava, a organizator je ovom prilikom spremio i muzički program.

Forma prijave:

 

Prijavljivanje za učešće traje do 13. septembra, a kotizacija iznosi 3 000,00 dinara po ekipi, koja može da broji do šest takmičara. Sve informacije možete dobiti na telefon 6041 336 ili 753 734.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here