ČSK Pivari prva pobeda u sezoni nad Teleoptikom

Malo je falilo da domaći igrači od gotovog naprave veresiju

1074

ČELAREVO: U Čelarevu je viđena odlična fudbalska predstava, gde su domaćini bili bolji taman za taj jedan pogodak i zasluženo su zabeležili prvu pobedu.

Ali malo je falilo da domaći igrači od gotovog naprave veresiju. U 46. minuti vodili su sa 3:0 i kada se očekivalo da i u daljem toku utakmice dotuku mlade Zemunce oni su stali i dozvolili gostima da postignu dva pogodka i pobedu ČSK-a dovedu u pitanje. Jer bilo je prilika na obe strane, i to onih stopostotnih, gde je teže promašiti nego pogoditi gol. Ali golmani su bili tokom svih devedeset minuta na visini zadatka i dosta uspešno obavili su svoj posao. Za primljene golove nisu krivi.

Videli smo pet pogodaka, dva jedanaesterca, lopta je jednom pogodila okvir gola i bar još desetak stopostotnih prilika. Ali videli smo i po malo i čudne odluke sudije Simovića, koji je u nekim trenucima želeo da bude u centru pažnje. I dok su dva jedanaesterca da kažemo i postojala, nekoliko žutih kartona je dodelio isforsirano. Posle dužeg vremena videli smo i indirektan udarac u domaćem šesnaestercu posle, po njemu, namernog vraćanja lopte golmanu. To isto nije učinio i na drugoj strani kada su gosti vratili loptu sa 30 metara a golman Trnić se spetljao i lopta ga je udarila u ruku. I pomoćnik Milosavljević je nekim odlukama izazivao smeh, a jedino je Svetlana Bilić besprekorno obavila svoj posao.

ČSK Pivara – Teleoptik 3:2 (2:0)

ČELAREVO: Stadion Pivare, gledalaca 500, sudija: Simović (Lovćenac). Strelci: Popović u 8. i 27. ( jedanaesterac) i Jović u 46. za ČSK Pivaru, a Jovanović u 48. i Nišić u 75. minutu (jedanaesterac) za Teleoptik. Žuti kartoni: Tankosić, Ni. Anđelković, Ponjević i Popović (ČSK Pivara, a Cucin, Šiškov (Teleoptik).

ČSK PIVARA: Tankosić 8, Ni. Anđelkovikć 7, Jević 7,5 Drašković 7, Valiđo 8, Ne. Anđelković 7, Popović 8,5 Jović 7,5 (od 58. Potkozarac 7), Ilić 7 (od 81. Bajić -), Rakić 8, Ponjević 7,5 (od 69. Stepančev 7).

TELEOPTIK: Trnić 7,5 Cucin 7, Krstić 7, Jović 6,5 (od 60. Vujanić 7,5), Vranjanin 7, Šiškov 7, Đurić 6,5 (od 46. Ilić 7), F.Čermelj 7 (od 46. Katanić 7), Serdar 7, Nišić 7,5 Jovanović 7.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here