„BAP racing team“ ekipno najbolji

Trke za šampionat Srbije u moto krosu održane na stazi „Jeljen“ kod Čačka

1041

Prošle nedelje staza „Jeljen“ bila je poprište žestokih borbi za osvajanje pobedničkih titula u moto-krosu.


BAČKA PALANKA: Bačkopalanački „BAP racing team“, predstavljalo je osam takmičara koji su se nadmetali u konkurenciji više od 50 vozača iz Bugarske, Crne Gore, Makedonije i naše zemlje. Na kraju su Bačkopalančani bili ekipno najbolji.

„Osvajanjem jednog prvog, jednog drugog, dva treća, jednog četvrtog i dva peta mesta uspeli smo da se izborimo za vodeću poziciju u ekipnoj konkurenciji što nam je na neki način i konačan cilj na kraju sezone. Ostvareni plasman sigurno bi bio bolji da se Vojislavu Crnjanskom nije desio peh u prvoj vožnji – pucanje lanca. Osim toga Danilo Crnjanski zbog pada u prvoj vožnji nije završio takmičenje, što je takođe nepovoljno uticalo na naš rezultat. Do kraja šampionata države ostale su trke u Bačkoj Topoli i Svetozaru Miletiću. Uz malo više sportske sreće, verujem da na kraju sezone možemo ostati na vodećoj poziciji u ekipnoj konkurenciji“, kaže Stanko Crnjanski, predsednik „BAP racing teama“.

Na stazi „Jeljen“ je Zdravko Crnjanski bio prvi u klasi „kvad kros“. Drugo i treće mesto u istoj klasi pripalo je njegovim klupskim drugovima Nikoli Šenku i Oliveru Feketeu. U klasi MX- S, Pantelija Vukobratov je bio treći, a Vlatko Provodovski je zauzeo četvrto mesto u klasi MX -3. Vojislav Crnjanski je u prvoj trci zauzeo peto mesto, a takođe je peti bio i Petar Mitrović u klasi MX – 65. U istoj klasi je Danilo Crnjanski ostao bez plasmana zbog pada u prvoj i neučestvovanja u drugoj vožnji.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here