Pavlović i Urošević prvaci Vojvodine!

Deset odličja za karate klub "Tikvara" na Kupu Vojvodine

1172

BAČKA PALANKA: Pretprošlog vikenda su u Banatskom Novom Selu i Inđiji održani prvenstvo Vojvodine i Kup Vojvodine u karateu za mlađe uzraste.

Na prvenstvu Vojvodine u Banatskom Novom Selu su Karate klub „Tikvara“ predstavljali Isidora Toma, Bojana Đurković i Milica Benić. U konkurenciji tridesetak takmičara iz Vojvodine, kadetkinje „Tikvare“ nisu mogle da se domognu neke od medalja.

Sutradan je na Kupu Vojvodine za poletarce, pionire i nade u Inđiji, pak, bila druga priča. „Tikvara“ je bila vrlo zapažena jer je 17 bačkopalanačkih mladih karatista osvojilo deset medalja. Zlatnim medaljama su se okitili Stefan Pavlović i Jovan Urošević koji su ubedljivo savladali sve svoje protivnike i postali prvaci Vojvodine.

Srebra su uzeli Nađa Valašek, Marina Knežević, Nikola Jević, Marko Stajin i Aleksandar Boškov, dok su tri bronze pripale Kalini Valašek, Sofiji Rađenović i Anji Škavo.

„Svi osvajači medalja sa Kupa Vojvodine su obezbedili učešće na Kupu Srbije koji će se održati početkom novembra. Do tada nam ostaje da vredno radimo na treninzima, a imaćemo i dodatne provere na bar dva karate turnira da bi što spremniji dočekali Kup Srbije“, kaže Lazar Radoš, predsednik KK „Tikvara“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here