Pobeda Slavije za istoriju kluba!

2497

VETERNIK: U subotu 21. oktobra na terenu Fudbalskog Centra „Vujadin Boškov“ u Veterniku odigrana je prijateljska utakmica između FK Vojvodine i FK Slavije, generacija 2005. Za internet portal bačkapalankavesti.com o ovoj utakmici trener Dalibor Milec je rekao:

„Na osnovu dosadašnjih uspeha ove generacije, dobili smo poziv od FK Vojvodina da odigramo prijateljsku utakmicu, što nas je veoma prijatno iznenadilo. Za nas je bila privilegija što možemo da igramo u poznatom fudbalskom centru „Vujadin Boškom“ i to sa FK Vojvodinom. Nisam se nadao ovakvom uspehu. Dobili smo gol u prvom napadu i to je bio rezultat prvog poluvremena. Svojom borbenošću i dobrom igrom na kraju smo ipak dobili veliku Vojvodinu sa 3:2. Golove su dali Slavko Jelić, Adrian Milec i Stefan Krunić“.

Milec je rekao da su deca prezadovoljna, a i on je zadovoljan gostoprimstvom i pobedom, koja će, prema njegovom mišljenju, ući u istoriju pivničkog kluba. Ujedno je dodao da su već dogovorili sledeći susret na proleće u Pivnicama.

Za FK Slavija igrali su: Širka Martin, Pap Monika, Pejak Vojkan, Lazarov Luka, Milec Adrian, Boris Bađinski, Čobrda Štefan, Tir Damjan, Šagat Igor, Haksalić Denis, Slavko Jelić, Krunić Stefan, Temerinac Atanasije, Grujić Ognjen, Paroški Luka.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here