Srebro za Zorana Stanojevića

Društvo za sport i rekreaciju invalida Bačka Palanka.

937

Sportisti invalidi bačkopalanačkog Društva za sport i rekreaciju učestvovali su na Pokrajinskom prvenstvu u streljaštvu na „SPENS“-u u Novom Sadu.


Takmičenje je održano u vazdušnoj pušci i vazdušnom pištolju, a Zoranu Stanojeviću iz DSRI Bačka Palanka je u vazdušnoj pušci u pojedinačnoj konkurenciji pripala srebrna medalja.

U ekipnoj konkurenciji DSRI Bačka Palanka je bila šesta u vazdušnoj pušci, a peta u vazdušnom pištolju.

„Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima, mada smo možda mogli i malo bolje. Konkurencija je na ovom takmičenju bila izuzetno jaka, a mi nemamo streljanu gde bi trenirali, pa smo sa te strane hendikepirani. Pored medalje Zorana Stanojevića, odličje je za samo tri kruga izmaklo Mirku Bailovu u vazdušnom pištolju“, kaže sekretar DSRI Bačka Palanka Slobodan Stanojević.

Do kraja godine ostalo je samo jedno takmičenje, u stonom tenisu, a Bačka Palanka je trenutno treća sa 82,5 boda, samo pola boda manje od drugoplasirane Kule. Dakle, Palančani imaju realne šanse za osvajanje drugog mesta što bi bio njihov najveći uspeh.

Bačku Palanku su na Pokrajinskom prvenstvu predstavljali Mileva Puškar, Stevan Bošković, Slobodan Ivanović, Zoran Stanojević, Slobodan Stanojević i Mirko Bailov.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here