Dobili svoj krov nad glavom

Svečano uručenje ključeva montažnih kuća za korisnike Regionalnog stambenog programa sa teritorije opštine Bačka Palanka.

1482

BAČKA PALANKA: Predstavnici Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru d.o.o. Beograd, Željko Pejatović i Jelena Tomić i predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, u ponedeljak, 30. oktobra 2017. godine, u 11 časova u maloj sali SO Bačka Palanka, svečano su uručili ključeve tri montažne kuće korisnicima Regionalnog stambenog programa sa teritorije opštine Bačka Palanka. Uručenju ključeva su prisustvovali i predstavnici firme koja je bila izvođač radova „Monter gradnja Ćurčić“.

Kuće su obezbeđene na osnovu Sporazuma o donaciji zaključenog između Razvojne banke Saveta Evrope i Republike Srbije, u okviru Regionalnog stambenog programa – Potprojekat br. 2 u Srbiji. Program sprovodi Komesarijat za izbeglice i migracije, kao vodeća institucija, u saradnji sa Jedinicom za uprvljanje projektima u javnom sektoru d.o.o. Beograd. Ovaj program omogućava trajno rešenje stambenog pitanja izbeglica.

Na teritoriji naše opštine, zaključeno je pet Ugovora o dodeli pomoći u vidu montažne kuće, a prva tri ključa uručena su Sovilj Borislavu iz Čelareva, Miljanović Branku iz Gajdobre i Kovačević Borislavu iz Bačke Palanke.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here