Izjave trenera nakon meča: Dinamo (V) – ČSK Pivara 1:0

892

Posle pobede Dinama iz Vranja nad ekipom ČSK Pivare iz Čelareva sa 1:0, šef sturčnog štaba Dragan Antić rekao je da je Dinamo srećno došao do tri nova boda.

– Imali smo dve, tri velike šanse koje nismo uspeli da realizujemo. Ovo nam nije prva utakmica da promašujemo takve prilike. Zbog toga sam se i pribojavao do samog kraja, jer smo mogli lako da odigramo nerešeno ili da izgubimo, pre svega u drugom poluvremenu.

Nemamo realizatora, moramo pod hitno da pronađemo špica koji je pravi golgeter i koji će znati da iskoristi svaku priliku.

Drago mi je što smo ostali na prvom mestu, tako da su ova tri boda veoma značajna za nas. Imamo zavidnu prednost na tabeli i to je najpovoljnije za Dinamo. Zahvalio bih se i publici koja je došla da nas podrži i pored toga što je bio radni dan”, rekao je Antić.

Trivo Ilić, trener ČSK Pivare iz Čelareva, uprkos porazu, zadovoljan je igrom svojih igrača.

– Ekipa Dinama nije slučajno na prvom mestu. Imaju odličnu igru, igraju moderan, brz fudbal sa transformacijama i ulascima igrača iz drugog plana, napadaju jako dobro.

Za ovu utakmicu promenili smo taktiku. Dinamo je bio bolji u prvom poluvremenu. Sa druge strane, mi nismo ušli u završnicu kako treba, tako da nismo uspeli da materijalizujemo neke šanse.

Drugo poluvreme odigrali smo jako dobro. Utakmica je imala dobar ritam na obe strane i puno promena i tranformacija. Možda je meč mogao da se završi  i remijem, s obzirom na to kakvu smo igru prikazali u drugom poluvremenu.

Prezadovoljan sam mojim igračima, jako su dobro odigrali ovu utakmicu. Dinamo je igrao korektno i sasvim zasluženo odneo pobedu”, istakao je Ilić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here