Zlatna medalja stigla u Bačku Palanku

Svečani doček zlatne paraolimpijke Biljane Ubović!

2548

BAČKA PALANKA: U svečanoj sali Opštine Bačka Palanka, jutros je upriličen svečani prijem Biljani Ubović, dobitnici zlatne medalje na Evropskom ekipnom prvenstvu za stonotenisere.


Naša paraolimpijka ovim povodom je izjavila da je ona zajedno sa Borislavom Perić – Ranković i Nadom Matić zahvaljujući velikom trudu i radu, postigla sjajne rezultate.

„Ovo je samo početak. Prvi put sam išla na ovako veliko takmičenje i uspeli smo da se domognemo zlatne medalje u ekipnom delu. Ovo je samo podstrek i motiv za dalje da se borimo i da radimo“.

Biljanu je dočekala delegacija naše opštine na čelu sa predsednikom, Branislavom Šušnicom koji je Biljani čestitao na ostvarenom uspehu i rekao da paraolimpijci postavljaju neke nove granice svojim radom i trudom, bez da im neko drugi postavlja granice.

„Ovom prilikom bih čestitao i ostalim paraolimpijcima na osvojenih šest medalja, kažu da je to rekord na jednom prvenstvu koji je oboren. Ono što je nama vrlo bitno kao Opštini Bačka Palanka jeste što ste vi naši, iz našeg Mladenova i nadam se da ćete nastaviti u istom ritmu. Paraolimpijci su nas naučili kako se bori za svoju zemlju, istakao je predsednik opštine.

On je dodao da se u Bačkoj Palanci nastavlja kontinuitet osvojenih evropskih medalja.

Pogledaj: Svečani prijem za zlatnu paraolimpijku Biljanu Ubović

Predsednik skupštine opštine Bačka Palanka Mita Lačanski, zahvalio se Biljani na dolasku i poželeo njoj i svim ostalim sportistima da se uspesi nastave jer na taj način promovišemo Bačku Palanku koja je, kako kaže, grad sporta.

„Sada imamo sreću da i u ovom sportu imamo najbolje. Opština Bačka Palanka će uvek biti podrška svim sportistima da nastave sa dobrim rezultatima na zadovoljstvo svih nas, a pre svega vas“, završava Mita Lačanski.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here