Sve tri pobede selekcija OK Panonija

659

Proteklog vikenda nastupale su sve tri takmičarske selekcije OK Panonija i bile su veoma uspešne. Sve selekcije su zabeležile maksimalne pobede rezultatom 3:0.

Seniorska ekipa

U 5. kolu Druge lige Srbije, OK Panonija je zabeležila svoju drugu pobedu u dosadašnjem toku prvenstva, nad ekipom OK Kikinda, maksimalnim rezultatom 3:0.

Jedini otpor koje su gošće pružile je bio u drugom setu koji je bio neizvesan do samog kraja i koji su odbojkašice Panonije osvojile rezultatom 26:24.
„Zadovoljna sam pobedom i rezultatom, na žalost ne i igrom u 2. setu. Podcenili smo protivnika i umalo da nam se to obije o glavu. U narednom kolu, gostujemo Maxu iz Šida i pobeda je imerativ.“ – izjavila je trener Borki nakon meča.
Za palančanke su nastupile: Majkić, Milovac, Zorić, Knezević, Borki, Đurković, Vojinović i Malivuk.

Pionirke

Pionirke Panonije (Panonija 1), odigrale su 2. kolo pionirkog prvenstva Vojvodine Južna Bačka u Karavukovu protiv domaćeg Volflenda. Sigurnom i ubedljivom igrom odnele su velika 3 boda.
„Zadovoljan sam prikazanom igrom mojih odbojkašica. Ekipa još nije uigrana, ali je bitno da su igračice motivisane. Takođe je važno da su sve odbojkašice imale priliku da igraju.“ – izjavio je trener Stevan Nikolajević.
Ekipa Panonije 2 ,koja se takmiči u 2. vojvođanskoj ligi, ugostila je ekipu Bum voleya iz Prigrevice i pobedila rezultatom 3:0.
U sledećem kolu pionirke dočekuju ekipu Goxina, dok Panonija 2 gostuje Volley-staru 2 u Somboru.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here