Uspešan vikend za OK Warriors

965

Pioniri 

Selekcija pionira OK Warriors je u ovog vikenda imala gust raspored. Odigrali su dva meča u gostima. U subotu (09.12.) bili su gosti u Somboru gde su rezultatom 3:1 slavili protiv domaćina OK Sombor. U nedelju (10.12.) su odigrali novi meč u gostima u Kulpinu. Usledila je nova pobeda, ovog puta maksimalnim rezultatom  OK Kulpin – OK Warriors 0:3. Sa ove dve vezane pobede OK OK Warriors je stigao do drugog mesta u grupnoj fazi takmičenja.

Trener ovih veoma talentovanih momaka, Davor Karakasević ističe da su ambicije ove ekipe veoma visoke.

„Da li ćemo svoj cilj ostvariti, zavisiće pre svega od ishoda meča koji je na programu u januaru, protiv odlične ekipe OK Partizan iz Bača. To će biti veoma neizvestan duel. Naša sledeća utakmica je zakazana za vikend. Ovim putem želimo da obavestimo naše sugrađane, da smo počeli jednu lepu saradnju sa novosadskim klubom, OK DUNAV VOLLEY, čiji je osnivač, naš proslavljeni osvajač olimpijske medalje, Slobodan Boškan“ – izjavio je Davor Karakašević za BAP VESTI.


Pionirke

Pionirke OK Warriors, kao najmlađe u ligi, uspele su da savladaju ekipu Gox-ina iz Odžaka i zabeleže svoju drugu pobedu u grupnoj fazi pionirskog prvenstva Vojvodine, rezultatom 3:1. Ovom pobedom su došle do petog mesta u trenutnom plasmanu.

Utakmicu 6-og kola ove devojčice, koje su mladje i po godinu-dve od svojih drugarica iz protivničkih ekipa, u petak igraju protiv ekipe OK Apatin, u Apatinu, sa početkom od 20 časova.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here