OK Panonija – pobede svih selekcija

728
BAČKA PALANKA: U 9. kolu Druge Lige Srbije, odbojkašice Panonije su ostvarile veoma važnu pobedu protiv Novog Sada na domaćem terenu, rezultatom 3:1.
„Velika tri boda protiv četvrtoplasirane ekipe na tabeli doprinela su da se pred kraj prvog dela sezone ekipa Panonije podigne za mesto više i mirnije uđe u završnicu polusezone. Naša požrtvovana i odgovorna igra, naterala je protivnika na greške. Devojke su dale svoj maksimum, odigrale sjajno u polju i istrajale u bitnim prelomnim trenucima. Pohvalila bih svoje igracice i cestitala im na pobedi“ – izjavila je za BAP VESTI Nataša Borki, trener ekipe.
Za sastav Panonije nastupile su: Majkić, Knežević, Zorić, Vojinović, Stanojev, Malivuk, Ninković, Đurković, Milovac i Borki.

I pionirke Panonije su ovog vikenda zabeležile pobedu protiv ekipe Sokola iz Nove Gajdobre. One su u 6. kolu gostovale u Sibašu, gde su sigurnom igrom došle do nova 3 boda. Odbojkašice Panonije su nadomak cilja, a to je prolaz među 24. najbolje ekipe u Vojvodini.
„Čestitatam mojim odbojkašicama na pobedi. Bez obzira što smo pobedili maksimalnim rezultatom, videlo se da ima još nedeostataka u našoj igri, koje u narednom periodu moramo otklonititi.“ – izjavio e Stevan Nikolajević, trener ekipe.

Uspešne su bile i mlade nade Panonije, koje su u sklopu 2. vojvođanske lige, kao domaćini savladali ekipu Partizana iz Bača rezultatom 3:0. Ovom utakmicom, Panonija 2 je završila jesenji deo takmičenja.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here