Želim da pomognem drugoj deci!

"Čepom do osmeha".

1060

Naši sugrađani nastavljaju sa humanitarnom akcijom sakupljanja čepova. Tako je i ovaj put, u redakciju „Nedeljnih novina“, stiglo mnogo čepova, koje sakupljaju i stariji, ali i mlađi sugrađani.


Neumorne sestre Kuzmanović

Šesti put istim povodom, došle su u redakciju „Nedeljnih novina“ sestre Kuzmanović, Simeona i Jovana. One su donele čepove u pratnji njihove bake Verice i još jednom na delu pokazale svoju humanost.

„Učenica sam četvrtog razreda osnovne škole „Desanka Maksimović“, a čepove sam počela sakupljati na nagovor učiteljice Snežane Đaković. Nije mi teško da ih pronalazim i sakupljam i zajedno sa sestrom donosim ovde kod vas. Moja sestra Jovana, iako ima tek tri godine pomaže mi u ovom poslu. Pored nje pomoć mi pružaju baka Verica i striko Mladen. Sigurno ćemo nastaviti sa sakupljanjem čepova. Doći ćemo mi ovde kod vas uskoro, ponovo“, rekla je u jednom dahu starija sestra Simeona.


Mala Mina velikog srca

Mina Reljić iz Čelareva ima samo šest godina, ali shvata da u odnosu prema drugima treba imati veliko srce. Već
drugi put donela je čepove u „Nedeljne novine“, koje vredno skuplja uz pomoć bake Milke.  Na pitanje zašto to radi, Mina spremno odgovara da želi da pomogne drugoj deci.


 

Pekara „Milaneze“

Pekara „Milaneze“ na Sinaju nesebično je podržala akciju „Čepom do osmeha“. Kako se ovaj objekat nalazi pored Osnovne škole „Desanka Maksimović“, tako svaki učenik ima naviku da ostavlja svoje čepove od užine, a takođe i kupci donose od kuće čepove, pa zaposleni fukcionišu kao mali sabirni centar.

Jovanka Ćirić, koja je zaposlena u pekari donela je kod nas džak čepova i ovom prilikom zahvalila se svim potrošačima koji podržavaju ovu akciju.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here