„Tarkett“ – sveukupni pobednik

Na Tari održano sportsko takmičenje "Zimski kup – Tara 2017."

1644

Na tradicionalnom takmičenju sindikata metalskih radnika „Zimski kup Tara 2017.“, koji je održan od 14. do 17. decembra, učešće je uzelo oko 250 sportista iz Srbije i Crne Gore.


U konkurenciji dvanaest ekipa iz dve države, prvo i drugo mesto osvojili su Bačkopalančani – Kompanija „Tarkett“ i Opštinsko veće saveza samostalnih sindikata Bačka Palanka.

[wonderplugin_slider id=11]

 

Takmičenje na Tari održano je u sedam disciplina – mali fudbal, šah, nadvlačenje konopca, plivanje, pikado, kuglanje i stoni tenis. Radnici – sportisti „Tarkett“ – a, bili su najuspešniji u šahu i kuglanju, baš kao plivači i stonoteniseri OV SSS Bačka Palanka. Na kraju takmičenja dodeljena su priznanja najboljima – pehari, a sportisti su se rastali sa samo jednom željom da se na borilištima nađu i naredne godine.

-Naši sportisti su se takmičili u konkurenciji metalskih radnika, s obzirom da sindikat tekstilnih radnika ne organizuje sportske igre – kaže Čedo Karnović, predsednik jedinstvene sindikalne organizacije Kompanije „Tarkett“. –U veoma jakoj konkurenciji ekipno smo bili prvi sa 50 osvojenih bodova, ispred Opštinskog veća saveza sindikata Bačka Palanka. Koristim ovu priliku da se ispred organizacije na čijem sam čelu, zahvalim našim sportistima što su na pravi način reprezentovali kompaniju u kojoj su zaposleni.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here