Tesan poraz od „Vojvodine“

Iz Košarkaškog kluba "Feniks".

722

Bačkopalanački „Feniks“ u takmičenjima za mlađe kategorije pod okriljem Košarkaškog saveza Vojvodine, nastupio je samo sa jednom takmičarskom selekcijom. U pitanju su pioniri rođeni 2003. godine koji su u Novom Sadu igrali derbi sa vršnjacima „Vojvodine“ i izgubili tesnim rezultatom sa 71:74 i to posle dva produžetka.


Sam početak meča je pokazao da su obe ekipe potpuno ravnopravne i sa podjednakim izgledima za pobedu. Palančani su od početka poveli, ali nisu uspevali da stvore veću prednost, a nisu ni dozvolili domaćinu da izjednači sve do polovine poslednje četvrtine kada Novosađani prvi put prelaze u vođstvo.

[wonderplugin_slider id=11]

 

Palančani ipak uspevaju da izjednače i imaju poslednji napad za pobedu, ali ga nisu iskoristili pa se otišlo u produžetak. Neizvesna borba se vodila i u dodatnih pet minuta, ali je „Vojvodina“ ipak stekla tri poena prednosti i to održavala to do sekund pre kraja, kada „Feniks“ napadom iz auta uspeva da izjednači i izbori drugi produžetak.

U drugom produžetku se vodila izjednačena borba do 40 sekundi pre kraja kada pri nerešenom rezultatu bačkopalanački tim nije realizovao „zicer“ što su domaći košarkaši iskoristili i na kraju pobedili.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here