Nagrađeni najuspešniji takmičari

Iz Karate kluba "Kizami".

1566

Karate klub „Kizami“ je na samom kraju prošle godine nagradio jedanaest svojih najuspešnijih takmičara u 2017. godini.


Sa jedanaest zlatnih, četiri srebrne i tri bronzane medalje najuspešniji karatista „Kizamija“ je u 2017. godini bio Marko Borocki, dok je Jovan Agić sa sedam zlatnih i po četiri srebrna i bronzana odličja zauzeo drugo mesto. Treća pozicija je pripala Milanu Trifunoviću koji je prošle godine osvojio deset zlatnih, dve srebrne i tri bronzane medalje.

Među jedanaest najuspešnijih takmičara KK „Kizami“ našli su se i Mihailo Đurić, Vera i Milivoje Kovačević, Marko Dimić, Đorđe Lukić, Dušan Tuševlljaković, Dunja Stupar i Una Blagojević.

Inače, 28. decembra prošle godine je „Kizami“ organizovao tradicionalno polaganje za pojaseve kome je pristupilo 20 mladih karatista i to pred tročlanom komisijom u sastavu Petar Begonja, Vladimir Poznanov i Dušan Milanović. Svi kandidati koji su polagali za beli i narandžasti pojas su uspešno položili.

Nosioci belih pojaseva su postali Vujadin Karanović, Miloš Galić, Mitar Vranac, Aleksandar Todorić, Vuk Škorić, Andrej Todorovski, Marija Mijić, Katarina Lovrenčić, Damjan Pilipović i Nikolina Kalajić.

Narandžasti pojas nose Luka Kalić, Slađan Okanović, Vuk Golić, Danilo Kesić, Jovan Papić, Svetlana Švonja, Nikolina Belić, Vuk Struharik, Sergej Serdar i Stevan Vlaisavljević.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here